“Na het etentje in de Lijsterbes was er geen geld meer voor deftige plantenbakken”

De Zwarte Madam:

20160307_174124

Er komt eindelijk duidelijkheid over de problemen met de communicatie en de uitvoering van de werken aan plantvakken van de N445. Een schepen, die verder anoniem wenst te blijven, geeft toe dat er wel contacten geweest zijn met het Agentschap Wegen en Verkeer én met de aannemer van de werken.

Tja, ik herinner me vaagweg dat we met de heer Tom Roelants, administrateur-generaal van het AWV, en de toegewezen aannemer gaan eten zijn in de Lijsterbes. Na enkele flessen La Macinaia Chianti Classico hebben we waarschijnlijk het contract getekend, maar zeker ben ik niet. Toen de restaurantrekening volgde, bleek het budget voor de werken reeds met de helft opgesoupeerd. Vandaar dat de plantenbakken slecht aangelegd zijn.“, aldus de schepen.

 

 

Over Jan

Manager of People and Information.
Dit bericht werd geplaatst in Zwarte madam en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.