sp.a Berlare kiest een nieuw bestuur

 

3 straffe madammen die kandidaat zijn voor het bestuur: Anne-Marie, Rita en Inge.

Op zondag 10 april is het verzamelen geblazen voor alle leden van sp.a Berlare om hun stem uit te brengen voor het nieuwe bestuur. Deze bestuursverkiezingen zijn cruciaal. In 2018 zijn er immers gemeenteraadsverkiezingen en een sterk sp.a-bestuur is belangrijk om te kunnen wegen op het beleid.

Het nieuwe bestuur heeft immers een zware taak. Sinds de fusie van 1976 is sp.a Berlare er bij elke verkiezingen op achteruit gegaan, ook bij de laatste verkiezingen heeft sp.a Berlare het harde werk van schepen Wim Arbijn niet kunnen verzilveren. Daarom moet de partij zich naar de volgende verkiezingen duidelijker profileren, meer communiceren en blijvend vernieuwen. Sp.a Berlare heeft de laatste jaren kunnen werken met een sterk bestuur met veel organisatiekracht, maar nu is het ook tijd om nieuwe gezichten naar voor te schuiven. De volgende verkiezingen moeten dan ook gewonnen worden, want Berlare heeft in deze tijden meer dan ooit nood aan een echte progressieve en sociale partij.

Er is immers nog werk om van Berlare een echt sociale gemeente te maken: de rusthuisprijzen in Berlare zijn bij de hoogste in Vlaanderen en de mantelzorgpremie was tot voor kort bij de laagste in Vlaanderen. Samen met een volwaardig sociaal restaurant lijken dat alvast de breekpunten voor een volgende deelname aan het gemeentebestuur.

Sp.a Berlare moet een stevige partij worden en daarvoor moet de partij

  • nieuwe mensen aantrekken,
  • het bestuur en de mandataris inhoudelijk ondersteunen
  • professioneel communiceren.

 

 

 

 

 

Over Jan

Manager of People and Information.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.