Hip hip hurra!

hipp_hipp_hurra_konstnc3a4rsfest_pc3a5_skagen_-_peder_severin_krc3b8yer

“Hip hip hurra” door Peder Severin Kroyer

1 jaar geleden ben ik deze blog gestart uit pure goesting, maar ook om te zeggen wat gezegd moest worden. Intussen zijn we 59 berichten verder en het vuur is er nog steeds. Soms waren de berichten speels, soms ernstig, soms was ik gelukkig, maar vaak ook boos.

De oorspronkelijke doelstellingen zijn nog steeds dezelfde: de politiek uit de achterkamertjes naar het grote publiek brengen, onderbouwde analyse bieden en een open debatcultuur introduceren in onze gemeente.

De vele reacties, die ik krijg, sterken mij om verder te gaan op de ingeslagen weg en nog stouter te worden in mijn commentaren en analyses.

Hierbij wil ik ook iedereen danken, die mij volgt, met mij in discussie gaat en ook vrij en vrank zijn mening deelt.

Over Jan

Manager of People and Information.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.