Tijd voor een Internetionale

SampolFront_jan18Vanavond is er een feestje in de Gentse Vooruit: want SamPol werd 25 jaar jong en het tijdschrift kreeg een volledige make-over.

Samenleving & Politiek is een maandblad dat een kritische blik werpt op maatschappelijke en politieke problemen. Samenleving & Politiek is ook een ideeënblad waar nieuwe ontwikkelingen worden besproken en creatieve voorstellen worden geformuleerd over alle mogelijke maatschappelijke en politieke thema’s. Het is een geëngageerd, maar niet-partijgebonden blad voor een sociale democratie.

Het is een schitterend blad waar belangrijke progressieve denkers een forum krijgen en waar in alle vrijheid discussies over heikele thema’s woeden. Ga zeker eens een kijkje nemen in hun uitgebreide archief.

Of beter: steun SamPol door een abonnement te nemen. Je zal het je niet beklagen.

Ik ben dan ook niet weinig trots om in het eerste nummer van de vernieuwde editie te staan met een bijdrage over netneutraliteit: Tijd voor een internetionale.

Ben jij afgelopen jaren ook verslingerd geraakt aan het aanbod van Netflix, beschouw jij YouTube als je beste partner in het levenslange leren, volg je de actualiteit via VRT NWS, ga je ook de wereld verbeteren via de talks van TedX, of heb je gewoon je cd-collectie op zolder opgeborgen omdat je toch over een Spotify-abonnement beschikt? Communiceer jij ook het liefst via Skype, WhatsApp, Facetime en Snapchat? Dit is sinds 14 december allemaal een stuk minder vanzelfsprekend geworden.

Dit artikel zit voorlopig achter een paywall, maar als jullie beloven om een abonnement te nemen, mogen jullie het hier integraal lezen.

 

 

Over Jan

Manager of People and Information.
Dit bericht werd geplaatst in Internationaal, Media, Nieuws, visie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.